O nama

Dobrodošli u Vilu Donković!

Villa Donković je smještena na samoj obali Bokokotorskog Zaliva, u gradu Kotoru. Naša villa od 110 m2 je predviđena za do 7 osoba. Ova predivno uređena vila je opremljena svim potrebnim elementima, kako bi doživljeli nezaboravno iskustvo.

Zamislite da svako jutro otvarate roletne i uživate u prostranom pogledu na more i odmarajući se u mirnom otvorenom životnom prostoru.

Osim sopstvene plaže, koja se nalazi odmah ispred vile i predivne terase koja Vam pruža pogled na Zaliv, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, naša vila sadrži još : tri moderno opremljene spavaće sobe, ogromni dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kao i dva privatna kupatila.

Dnevni boravak je opremljen savremenim dizajnom namještaja a to su: sofa krevet, plazma TV sa kablovskom, klima uređaj, Wi Fi internet konekcija koja je dostupna u cijeloj vili.

Tri spavace sobe posjeduju dva francuska ležaja, dva posebna ležaja, sofa krevet, orman, čiste peškire i posteljinu kao i prozore sa pogledom na more.

Kuhinja je opremljena svim potrebnim kuhinskim elementima, kako bi se osjećali kao kod kuće. Kupatilo je privatno i takođe opremljeno svim elementima koji su Vam neophodni. 

Dođite i doživite nezaboravno iskustvo!